![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, tātad... braucot pa brīvības ielu(posmā no tālivalža līdz matīsa ielām), var saskaitīt vismaz 7 uzraxtus (uz māju sienām, žogiem, u.c. vietām, kur brīvie prāti tiek klāt), kuri aicina mani lasīt korānu un u.c. bībelisku noviržu materiālus.
klausieties, šitass baigi besī ārā!! : ''dzīvē nav prieka? izlasi korānu!"" ''viena lpp. no korāna var mainīt visu tavu dzīvi!'' ''korāns-visuma atslēga!" kāda ir jūsu attieksme pret šādiem ''reliģiozajiem'' uzraxtiem??(vienkārši paejiet garām, vai dusmās plīsdams raxtat iesniegumu domei).. kā jūs tas ietekmē?? varbūt kādam ir kāds cits uzraxts (ne obiligāti pa reliģiju), kurš ir licis aizdomāties??? vnk gribējās zināt, vai es vienīgā te tāda!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es nedomaaju, ka tevis mineetie uzraksti ir domaati kaa allaha piekriteeju cildinaashana... manaa skatiijumaa taa ir njirgaashanaas. ja godiigi, tad mani tas netraucee.. droshi vien taapeec, ka man taa religjija nav tuva. ... un vispaar... es religjiju ne iipashi atbalstu. viena lieta ir ticiiba, pavisam cita ir shii masu pulcinaashana.
![]() veel shis tas tev- Gaidi, Jēzus nāks. (shiten gribaas pielikt- ..ja nenāk, zvani *insert mana religjiozaa klasesbiedra, kursh tiek deeveets arii par jeezu, tel. nr.*) vai arii- Dievs redz visu. bija veel kkas, bet taa uz vietas atcereeties nevaru. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:37 |