![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, tātad... braucot pa brīvības ielu(posmā no tālivalža līdz matīsa ielām), var saskaitīt vismaz 7 uzraxtus (uz māju sienām, žogiem, u.c. vietām, kur brīvie prāti tiek klāt), kuri aicina mani lasīt korānu un u.c. bībelisku noviržu materiālus.
klausieties, šitass baigi besī ārā!! : ''dzīvē nav prieka? izlasi korānu!"" ''viena lpp. no korāna var mainīt visu tavu dzīvi!'' ''korāns-visuma atslēga!" kāda ir jūsu attieksme pret šādiem ''reliģiozajiem'' uzraxtiem??(vienkārši paejiet garām, vai dusmās plīsdams raxtat iesniegumu domei).. kā jūs tas ietekmē?? varbūt kādam ir kāds cits uzraxts (ne obiligāti pa reliģiju), kurš ir licis aizdomāties??? vnk gribējās zināt, vai es vienīgā te tāda!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
par triisvieniibu es peetiju, daudz peetiju, pat ar dažiem babtistiem runaaju, bet tik un taa neviens nespeeja pieraadiit taa, lai es nevareetu apstriideet. Nevarat ieteikt man kaads labu graamatu par šo teemu(es veelos labaak izprast)?
Kristietiiba arii nav buutiibaa slikta, taa ir tikai sagroziita(ar groziishanu paarsvaraa nodarbojas tie, kas raksta uz sienaam ![]() Nepatiikami, ka raksta uz sienaam, bet ko mees varam dariit, ne tikai kristiigi raksti ir uz sienaam un tas pieraada, ka pie šiem rakstiem kristietiiba nav vainiiga. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Man liekas, ka šis topiks izveertiisies par kaarteejo zjeeloshanaas topiku ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Mar 25 2006, 01:03) par triisvieniibu es peetiju, daudz peetiju, pat ar dažiem babtistiem runaaju, bet tik un taa neviens nespeeja pieraadiit taa, lai es nevareetu apstriideet. Nevarat ieteikt man kaads labu graamatu par šo teemu(es veelos labaak izprast)? Fizikaa eksistee taads briinums kaa fotons, kas reizee ir gan elementaardaljinja ar svaru, incerci un citaam mateerijas daljinjas iipashiibaam, un tajaa pashaa laikaa (vienlaiciigi) vilnis ar viljnju iipashiibaam - speeju apliekties ap objektiem, interferenci utml. Tas ir vispaaratziits zinaatnee. Nekas neparasts, ka kaut kas ienjem vairaakas izpausmes formas. Siikaak negribu sho diskusiju virziit. QUOTE(Tigra2 @ Mar 25 2006, 01:03) Kristietiiba arii nav buutiibaa slikta, taa ir tikai sagroziita(ar groziishanu paarsvaraa nodarbojas tie, kas raksta uz sienaam ![]() Ar kristietiibu muusdienu kontekstaa saprot to, kas ir muusdienaas, nevis saakotneejo ideju. Tad tev uz to arii ir jaaatsaucas kaa uz agriino kristietiibu. Muusdienu kristietiiba ir izmainiijusies un turpina mainiities. Un arii shie "sagroziitaaji" ir daljeeji muusdienu kristietiibas veidotaaji. Ja veelies specificeet kaut kaa iipashi tieshi tos kristieshus, kurus uzskati par "normaaliem", tad taa arii dari. Taapeec jau ir visi shie paveidi/sektas - cilveeki savu variantu uzskata par vislabaako un atdala to ar atsevishkju vaardu, lai paraadiitu savu atshkjiriigumu, tajaa pashaa laikaa pieturoties pie vaarda "kristieshi", lai nepazaudeetu speeciigas un visiem zinaamas religjijas vaardu. QUOTE(Tigra2 @ Mar 25 2006, 01:03) Nepatiikami, ka raksta uz sienaam, bet ko mees varam dariit, ne tikai kristiigi raksti ir uz sienaam un tas pieraada, ka pie šiem rakstiem kristietiiba nav vainiiga. Ja tu met cilveekam ar akmeni, vai tas, ka citi arii taa dara, tevi attaisno? Protams, ne jau tu taa rakstiitaaja. Bet tie ir kaut kaadi kristieshi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 25 2006, 02:24) QUOTE(Tigra2 @ Mar 25 2006, 01:03) Nepatiikami, ka raksta uz sienaam, bet ko mees varam dariit, ne tikai kristiigi raksti ir uz sienaam un tas pieraada, ka pie šiem rakstiem kristietiiba nav vainiiga. Ja tu met cilveekam ar akmeni, vai tas, ka citi arii taa dara, tevi attaisno? Protams, ne jau tu taa rakstiitaaja. Bet tie ir kaut kaadi kristieshi. ja njemam sho piemeeru ar akmens mešanu, tad peec taas domas, kuru pateicu es izveidojas apgalvojums: akmens nav vainiigs. bet es nebiju izveidojusi apgalvojumu, ka uz sienaam rakstiitaaji ir 100% kristieši, es pateicu, ka faktu sagroziitaaji raksta uz sienaam, bet es netiecu, ka sagroziitaaji ir kristieši. Tātad tas pieraada, ka kristiešus piit iekšā nav nepieciešams, jo nav nekaada pamatojuma, ka uz ienaam raksta kristieši. Btw. ir daudz cilveeki, kuriem rakstiit uz sienaam vienkārši ļoti patiik un ir vienalga ko rakstiit, galvenais ir process. Btw. taa doma par kuru tu negribeeji izklaastiit ir kaadaa graamataa vai saitaa, es iisti nesapratu pashalaik kas tur bija domaats, taapeec, ja tas tevi neapgruutina nevari pazinjot, kur ieguut informaaciju par to. (es esmu mežoniigi nogribeejusies peec informaacijas, var to saukt arii par atkariibu ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:16 |