![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, tātad... braucot pa brīvības ielu(posmā no tālivalža līdz matīsa ielām), var saskaitīt vismaz 7 uzraxtus (uz māju sienām, žogiem, u.c. vietām, kur brīvie prāti tiek klāt), kuri aicina mani lasīt korānu un u.c. bībelisku noviržu materiālus.
klausieties, šitass baigi besī ārā!! : ''dzīvē nav prieka? izlasi korānu!"" ''viena lpp. no korāna var mainīt visu tavu dzīvi!'' ''korāns-visuma atslēga!" kāda ir jūsu attieksme pret šādiem ''reliģiozajiem'' uzraxtiem??(vienkārši paejiet garām, vai dusmās plīsdams raxtat iesniegumu domei).. kā jūs tas ietekmē?? varbūt kādam ir kāds cits uzraxts (ne obiligāti pa reliģiju), kurš ir licis aizdomāties??? vnk gribējās zināt, vai es vienīgā te tāda!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Attieciigais uzraksts Briiviibas ielaa, es to uzvetu kaa njirgaashanos, jo janekljuudos tiurpat ir eebreju restoraans. Pareejie vareetu buut taads kaa vilnis delej tiem. Vinji parasti taa izplataas tieshi tas pats notika ar uzrakstu "Zem asfalta ir pludmale" agraak shis bija tik vienaa vitaa, tagad vinjsh ir duadzaas vietaas.
Betnu visas taas relighiskaaslietas, kaa edge teica, tas ir tiem, kas netiek galaa ar dziivi un vinjiem varbuut ar taadi uzraksti sitiis pa smadzeni, bet diezin kapecman liekaas, ka tos ir radiijis kads njirgaajoties, jo ne nekljuudos, tad vairaak vai maaak visaas ticiibaas ir tas, ka cilveekam pasham jaanaka pie dieva vai vinjsh jaazuvedina uz pareizaa celja ar sarunu paliidziibu, kas noteikti naf uzraksti uz sienaam, ja ar shos uzrakstus radiijis kaads, kas tic tam visa, tadman ir shaubas par vinja ticiibas izpratni, betnu lab, lai tiinji priecaajaas, tam shie irdomaati. Vieniigais, kas shinii visaa kaitina ir, tas ka tiek, kaa jauki teikts vanshu tilta tunelii - "izvarota grafiti kuultuura". Bet taa - ticiiba ir tiem, ka nekaa cita vairs naf, manupraat, izeja un dziives veids, bet tie visi, kas jau no mazotnes ir maaciiti ticeet ir vienkaarshi nekas, kas varbuut vienaabriidii ar saaks ticeet patiesi, bet liidz tam, tas ir tik ieradums, stingri ieaudzinaats ieradums, kam manaa skatiijumaa nav nekaads veertiibas, bet vecakai,kas neljauj beernam pasham izveeleeties kam ticeet unkam nee irnevis glaabeeji, bet lielaakie greecinieki. Iipashi jauki tas izpaudaas, kad kaatreejo reizi izklaideejos a smeekjeeshanu uz katedraales trepeem un kaada nikna maate mauca savam beernam galvaa muukjenes, em, apmetni un vinju vaara par to,ka vinja ir tik iigna. man vienmeder bija shkjitis, ka ticiiba ir balstiita uz briivpraatiibas principa, nevis vecaaku veelmes tikt valjaano beerniem pilniibaa vainu to jautaajumiem. Viegliaak tachu ir nevispasham domaat, bet iegruust beerna rokaas biibeli un teikt, lai meklee tur atbildi, taakaa tur tachu viss ir rakstiits, ne? Bet tas taa muusdienu cilveeka "briiviibas" praata un uzskatu skatiijumaa. -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:25 |