![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, tātad... braucot pa brīvības ielu(posmā no tālivalža līdz matīsa ielām), var saskaitīt vismaz 7 uzraxtus (uz māju sienām, žogiem, u.c. vietām, kur brīvie prāti tiek klāt), kuri aicina mani lasīt korānu un u.c. bībelisku noviržu materiālus.
klausieties, šitass baigi besī ārā!! : ''dzīvē nav prieka? izlasi korānu!"" ''viena lpp. no korāna var mainīt visu tavu dzīvi!'' ''korāns-visuma atslēga!" kāda ir jūsu attieksme pret šādiem ''reliģiozajiem'' uzraxtiem??(vienkārši paejiet garām, vai dusmās plīsdams raxtat iesniegumu domei).. kā jūs tas ietekmē?? varbūt kādam ir kāds cits uzraxts (ne obiligāti pa reliģiju), kurš ir licis aizdomāties??? vnk gribējās zināt, vai es vienīgā te tāda!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Atbildot uz topikā galveno jautājumu - kā jūs tas ietekmē? A nekā neitekmē, kā jau pārliecinātu ateistu. Taču nenoliedzu, ka tīri kā literāra vērtība tas pats Korāns, Bībele, Tora vai <insert your favorite religious literature here> ir ļoti noderīga lasāmviela, ja uz to spēj skatīties kā uz filozofiska rakstura darbu, ne kādas noteikats reliģijas propagandu. Bībeli esmu izlasījis kā interesantu stāstu, kas būvēts uz alegorijām, tas pats ar Toru. Par Korānu nemācēšu teikt, jo to, kā zināms, nav pieņemts tulkot, un kreisiem entuziastu centieniem to darīt tomēr nevēlos uzticēties. Reliģiskas dabas literārais mantojums var sniegt tādu pašu baudu kā "Mein kampf" vai lasīšana. Ja otrajā gadījumā baudu var gūt, izlmeklējot vērtīgo informāciju no nacisma ideoloģijas, tad Bībeles u.c. pietiek atmest visu sakrālo un skatīties uz piedāvāto materiālu no ateista skatpunkta.
Attiecīgi, ja uz sienām var skribelēt "e=mc2", "žīdi roxorzzzz" vai "ruki proch ot nashih shkol!", tad religjisko tekstu atreferējums vēl ir tīrais nieks, kas mani nekādi nesatrauc. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 12:11 |