![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, tātad... braucot pa brīvības ielu(posmā no tālivalža līdz matīsa ielām), var saskaitīt vismaz 7 uzraxtus (uz māju sienām, žogiem, u.c. vietām, kur brīvie prāti tiek klāt), kuri aicina mani lasīt korānu un u.c. bībelisku noviržu materiālus.
klausieties, šitass baigi besī ārā!! : ''dzīvē nav prieka? izlasi korānu!"" ''viena lpp. no korāna var mainīt visu tavu dzīvi!'' ''korāns-visuma atslēga!" kāda ir jūsu attieksme pret šādiem ''reliģiozajiem'' uzraxtiem??(vienkārši paejiet garām, vai dusmās plīsdams raxtat iesniegumu domei).. kā jūs tas ietekmē?? varbūt kādam ir kāds cits uzraxts (ne obiligāti pa reliģiju), kurš ir licis aizdomāties??? vnk gribējās zināt, vai es vienīgā te tāda!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Lapiņas un uzraksti uz sienām vispār neietekmē un ir vienaldzīgi, bet mūdži, kas dauzās pie durvīm vai uz ielas nāk klāt, vienkārši kaitina. Tādiem palūdzu sarullēt tos papīrīšus un iestūķēt sev pakaļā - labs garīgais visai dienai! Garantēju!
Dievam neticu, jo (izvēlos pēc garastāvokļa): 1) No tā baidos 2) Visur, kur cilvēks nevar k-ko izkaidrot, tas tiek darīts ar Dievu. Agrāk "bez Dieva ziņas pat matiņš no galvas nenokrita", bet tad, kad apkārtējā pasaulē notiekošos procesus varēja izkaidrot ar ķīmiju, fiziku, bioloģiju utt., Dieva "ietekmes zona" mazinājās. Tagad esam nonākuši līdz visuma "malai", kas ar pagaidām zināmo fiziku nav izskaidrojama, tapēc atkal tiek iejaukts Dievs. 3) Cilvēks izdomājis Dievu, jo nevarēja pieņemt, ka ir tādas pašas izcelsmes kā, piemēram, cūka vai aligators. P.S. Iesaku noskatīties dokumentālo filmu "Welcome to North Korea" - tur notiekošie procesi pielūdzot "vadoni" dikti līdzīgi Allāha pielūgšanai. Baisi! ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:50 |