![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Tātad... Novilku Ragnaroku, paspēlēju, novilku Rose Online, paspēlēju, novilku Flyff un bišku iesāku. Patīk visas šīs spēles. Neveru izšķirties... Un ja es spēlēju visas tad visās atpalieku levela ziņā... Kuru labāk iesakāt un kāpēc, kas labāks, kas sliktāks utt. Vienīgais ko esmu normāli iepazinis ir Ragnarok, jo to es spēlēju visilg''ak un visdažādākajos serveros, bet varbūt es vēl visu nezinu. Izsakiet savas domas šeit priekš manis lūdzu...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Iespeejams, ka RO2 izies nepabeigts, taapat kaa tas bija ar R.O.S.E., kur pasaule ir shausmiigi liela, tb 7 planeetas un tur nebija pabeigta peedeejaa planeeta un kautkads tur piu piu piu tuksnesis uz taas pirmaas Junon planeetas, taa kaadu veselu gadinju laikam notureejaas par briivu, ar vairaakiem restartiem starpaa, un kad to pabeidza, tad atkal notika restarts un speele kljuva par P2P, ir jau arii privaatie serveri, tas gan, vieniigi tur parasti seezh kaadi 5 cilveeki onlainaa un ir shausmiigi garlaiciigi... Man vajag cilveekus, vajag PUULI, VAJAG KILLSTEALU!!!! Un nekaadi klani vai gjildes no dazhiem cilveekiem nesanaak... Gribu speeleet RO2!!!! Ja uzreiz izlaidiis pilniigi paeigtu, tad buus scheise, bet vismaz varees pakaifot free trialaa....
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Mar 26 2006, 15:36) Iespeejams, ka RO2 izies nepabeigts, taapat kaa tas bija ar R.O.S.E., kur pasaule ir shausmiigi liela, tb 7 planeetas un tur nebija pabeigta peedeejaa planeeta un kautkads tur piu piu piu tuksnesis uz taas pirmaas Junon planeetas, taa kaadu veselu gadinju laikam notureejaas par briivu, ar vairaakiem restartiem starpaa, un kad to pabeidza, tad atkal notika restarts un speele kljuva par P2P To sauc par Open Beta testēšanu, kurā tew ir iespēja par brīvu ietestēt spēli pirms tās pilnīgas iznākšanas. Ir protams arī Open Alfa - vēl nepabeigtākas testēšanas un Closed Beta/Alfa - Tikai izredzētajiem (kā bija ar World of Warcraft). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:55 |