![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Nu tā...
Šī ir pirmā reize kad izlieku kkur savus darbus. Tāpēc mani interesē tautas viedoklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Sorry, neticu! Pārāk profesionāli un noformēts kā artworks kautkādai spēlei!
-------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
QUOTE(dcrow @ Mar 23 2006, 16:37) man arii sorry ja netici. tachu tie ir mani ziimeejumi arii noformeeju pats! un tas nav artworks nekaadai speelei bet gan manam stoorijam kaa biju raxtiijis kkad ieprieksh! QUOTE(zeloco @ Mar 24 2006, 00:27) ar taadu talantu jaamet darbs pie malas un jaapelna nauda ar saviem ziimeejumiem, kaa Dcrow piemineeja - kaut vai character sheeti datorspeeleem vai k-kam tml. super <3 liels paldies ![]() bet nevaru mest darbu pie malas... nezinu gan kaa es ar tiem ziimeejumiem vareetu normaalu naudu pelniit Latvijaa? kkaa neesmu pamaniijis ka LV buutu uztaisiita taada liimenja speele ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 14:00 |