![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
To ka Aigars, kurš rakstīja rakstus Delfiem par Linux un mūsu aigarius ir viena un tā pati persona, man bija negaidīts un patīkams pārsteigums.
Ļoti vēlētos par Linux attīstības jautājumiem parunāt šeit, nevis Delfi vidē, kur neviena normāla diskusija nav iespējama. Ļoti vēlētos dzirdēt Aigara viedokli par Linux attīstību un bīdīšanu Latvijā. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ragam shajaa jautaajumaa bija izcils skatiijums, tapeec atljaushos to atstaastiit: Kameer uz OS nebuus pieejams pietiekoshs kvantums speelju, tikmeer vija nebuus populaara. Skarba patiesiiba tomeer ir taada, ka liela dalja PC izmanto tieshi tam. Paareejie ir paaraak pieradushi pie Win vides un ne paaraak grib paariet.
Nav diez ko plasha doma, bet ceru ka tas risinaas diskusiju un eel vairaak ceru ka domas autors nav pret to ka es t publiceeju. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:41 |