![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Nu tā...
Šī ir pirmā reize kad izlieku kkur savus darbus. Tāpēc mani interesē tautas viedoklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
ai esi dzirdējis par dažām grupām tepat, kas zīmē komiksus un lai gan kādreiz mēģināja uztaisīt animi tā arī nekas īsti nesanāca? Iespējams, ja tevi tas nopietni interesē vari piedalīties.
|
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
QUOTE(Haikis @ Mar 28 2006, 13:28) ai esi dzirdējis par dažām grupām tepat, kas zīmē komiksus un lai gan kādreiz mēģināja uztaisīt animi tā arī nekas īsti nesanāca? Iespējams, ja tevi tas nopietni interesē vari piedalīties. kko esmu tā pa ausu galam dzirdējis. Taču tad tas vairāk būtu hobija līmenī. Interesēt jau mani tas interesē, bet ja piedalītos, tad piedalītos tikai kādā nopietnā projektā. Viss tikai tāpēc ka man ir ļoti maz brīvā laika. A kas tās īsti i pa grupām? un kur var redzēt kādus to cilvēku darbus? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 14:07 |