![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Šodien iesāku skatīties.. un jāsaka, ka Noir, piedodiet par izteicienu, pamatīgi spārda pakaļu. Šitik skaistu animi retums nācies redzēt. Gan mūzika, gan vizuālais, gan arī pašlaik storijs ir uhh.. ku aizraujoši. Pagaidām vēl sākuma sērijās esmu, bet vienalga - brīnišķīgi! Šonakt rādās, ka ne/maz-gulēta nakts būs.
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Luugshu visus pieziimee, ka juusu "patika/nepatika" nedod animes nezinaataajam daudz informaacijas par to, vai vinjam buutu veerts sho anime skatiities. Ja rakstaat savas domas par anime, tad pierakstiet, kas tieshi jums patika/nepatika, lai lasiitaajs to var saliidzinaat ar savu gaumi!
Un, Niks, ja veelies pieziimeet par NOIR kaut kaadu liidziibu vai sakariibu ar citu anime, tad dari taa! Jautaajums "Kaa jums patika asdf" ir vietaa atsevishkjaa topikaa - par asdf! Neaizmirstiet, ka shiem topikiem ir 2 jeegas - paliidzeet nezinaataajam izlemet, vai anime skatiities, kaa arii ljaut zinaataajiem kvalitatiivi apspriest redzeeto. Shis nav Offtopic, kur uz spamu tiek pieveertas acis! Taa ir mana un citu vaina, ka tiek pieveertas citos topikos shajaa sadaljaa. Taa tam nevajadzeetu buut! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:43 |