![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
gandrīz katrā animē ir kādas maģijas nosliece uz magiju ,bet ko par to visu saka mūzdienu dziednieki un magi? UN ko domājat jūs?
p.s. reku šeku daži linki forums un mājas lapa |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Esmu 50% pārliecināta, ka eksistē (50% procenti ir iespēja, ka esmu galīgi nojūgusies un man nezkādi gļuki rēgojas)
Mana vecvecmāte (ļoti sen nomira, pirms manas dzimšanas) bija tautas dziedniece, tāpēc varu piebilst, ka dziedniekus par magiem uzskatīt būtu visai greizi, jo diez cik daudz pārdabiska viņas darbībā nebija ![]() Bet šo maģiju nemācēja pat puse no dziedniekiem. pārsvarā dziedniecība aprobežojās ar perfektām zināšanām par augiem un to dziedniecisko īpašību pareizu izmantošanu. piemēram ar dabas palīdzību var mazināt kompja kaitīgo ietekmi uz acīm(vnk. jāēd daudz melleņu) ![]() Btw. Un daudz vairāk par maģiskām lietām ir vienkārši pārdabiskas. Piemēram, gari; lietuvēni; enģeļi un pārējie nav uzskatām par maģiju, bet būtu interesanti apspriest arī tos. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 04:46 |