![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
gandrīz katrā animē ir kādas maģijas nosliece uz magiju ,bet ko par to visu saka mūzdienu dziednieki un magi? UN ko domājat jūs?
p.s. reku šeku daži linki forums un mājas lapa |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man ir taada graamata ''Tu esi muuzhiigs'', kur ir daudz rakstiits, kaa kljuut par gaishregji, kaa izmantot telepaatiju, izieshana no astraalaa kjermenja un pat astraalie celjojumi. Tur tas viss ir aprakstiits taa, it kaa taa buutu parasta lieta. Esmu arii meegjinaajusi hipnotizeet un vienu rezi man sanaaca! GODAVAARDS! (es uzzinaaju, kaads zeens patiik manai draudzenei). Nu, ok.. bishki jau aizgaaju offtopicaa...
Bet par Tigras lietu... pati esmu bijusi pie shaada veida dziednieces. Vinjai tie panjeemieni taadi diivaini. Bija jaanoguljaas uz kushetes, un vinja tikmeer kko kjeepaaja uz lapas. Baigi ilgi... tad vinja kkaadu rituaalinju izdariija pie kushetes un pateica, ko es tik un tik dienas/nedeeljas nedriikstu eest/dariit. Un vispaar, ja jau tik taalu aiziet teema... Reiki jau ir kkas liidziigs, turl\klaat naacis no Japaanas. Nu bet jaa.. kopumaa jau taa nav magjija. Kaa kursh saprot magjiju... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 04:30 |