![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
gandrīz katrā animē ir kādas maģijas nosliece uz magiju ,bet ko par to visu saka mūzdienu dziednieki un magi? UN ko domājat jūs?
p.s. reku šeku daži linki forums un mājas lapa |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nuu... ja tavaa dziivee truukst briinumu un gauzhaam neizskaidrojamu lietu, tad nav briinums, ka taa domaa. un nenosodu! protams, ka liela dalja attieciibaa uz visu shito ir kaili wannabees... un nav jau arii nekaadu garantiju, ka es taads esmu vai neesmu.
![]() buutiibaa es gaidu, kad kaads izteiks kko apstriidamu un tad vareeshu ielaisties dedziigaas diskusijaas par sev miilju teemu. atziishos - manii no reaalista ir maz.. esmu filozofs, fantazeetaajs un censhos aptvert neaptveramo ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Psycholog, ehh nu tad nemaz nav vērts tev kautko skaidrot, piekrītu pakkunam
![]() QUOTE izieshana no astraalaa kjermenja un pat astraalie celjojumi. Tā jau vairs nav maģija. ![]() ![]() kahi, izteiksimies vienkāršāk ![]() Arī goti un emo ir enerģijas vampīri (protams, ir izņēmumi) pavērojiet paši... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 04:50 |