![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
gandrīz katrā animē ir kādas maģijas nosliece uz magiju ,bet ko par to visu saka mūzdienu dziednieki un magi? UN ko domājat jūs?
p.s. reku šeku daži linki forums un mājas lapa |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pakkun neaizmirsti pārējos: 4) tādi, kas visus izbesī un tad smīn(sauksim viņus par polārajiem, tāpēc ka nosaukums līdzīgs abiem iepriekšējiem)
5)sadisti(sauksim viņus par colārajiem) 6) īstie(sauksim viņus par reālajiem) tie, kas apzināti izvelk no cilvēka enerģiju un man liekas, ka ir vēl, tāpēc labāk enerģijas vampīrus vienkārši visus definēt kā ''būtnes, kas barojas no citu būtņu emocijām, atņemot tās vai piešķirot citas(negatīvas)emocijas, ir enerģijas vampīri'' -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Apr 1 2006, 02:30) pakkun neaizmirsti pārējos: 4) tādi, kas visus izbesī un tad smīn(sauksim viņus par polārajiem, tāpēc ka nosaukums līdzīgs abiem iepriekšējiem) 5)sadisti(sauksim viņus par colārajiem) 6) īstie(sauksim viņus par reālajiem) tie, kas apzināti izvelk no cilvēka enerģiju un man liekas, ka ir vēl, tāpēc labāk enerģijas vampīrus vienkārši visus definēt kā ''būtnes, kas barojas no citu būtņu emocijām, atņemot tās vai piešķirot citas(negatīvas)emocijas, ir enerģijas vampīri'' Kādi vel sadisti? Tie kurus tu sauc par polārajiem, nemaz nav enerģijas vampīri, es tādus uzskatu par vnk P*****m , tādi vnk sabojā tev garīgo nevis izsūc enerģiju... Uzskatu ka pastāv tikai ''Īstie'' un tie kas nenojaušot par to izsūc citam enerģiju. Bet nebrauksim offtopikā par šo, tēma kā nekā ir ''maģija'' un cik zināms, enerģijas vampīri neskaitās nekas maģisks. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 04:34 |