![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
gandrīz katrā animē ir kādas maģijas nosliece uz magiju ,bet ko par to visu saka mūzdienu dziednieki un magi? UN ko domājat jūs?
p.s. reku šeku daži linki forums un mājas lapa |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pret raganau skolām man ir skeptiska attieksme, jo man tās saistās ar Cūkkārpu... nu, jā, poters, tāpēc, jau nevaru loģiski spriest! ja jau pastāv raganu skolas, tad bariņš letiņu, kuri iestājušies potera fanuklubā arī ir burvji u.c. pārdabiski jefiņi, jo kaut kur Siguldas apkaimē savos saietos, ar izlozētiem vārdiem, ko tikai viņi un dievas zina, ''laidelējas uz slotām'', ''mācās brūvēt dziras (noderētu tikai prusaku nīdēšanai(arī savs labums))''...u.c dīvainības, bet pārējā laikā viņi ir vidusmēra pusaudži ar 5;6 atzīmēm visos mācību priekšmatos, jo skolā viņi ir reti, jo lec no9. stāva un ''mācās lidot''.
kāpēc šo visu raxtīju, nav ne jausmas...varbūt kāds man ''uzlicis lāstu''?? sigfa(vīrietis, cik es sapratu),gameMaster, neskrūvējieties...Jūs taču varat viens otru noburt!!!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 04:57 |