IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Nju darbinsh...., palasiet tie kuri zin krievu valodu...
anishuara
post Nov 28 2005, 12:52
Post #1

Hakushaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

Сон Ра.

Безумие – близко. Совсем рядом. Это не просто сумасшествие, не потеря рассудка. Это – темнота. Бездонная и бархатная.
Это – всё.
Это – покой.
Это – Зверь.
...
Он спит в своей клетке, в которой нет и никогда не было двери и замка, нет и не было входа и выхода.
Я не помню про Него. Зверь спит. Зверь ждёт. Зверь знает.

Шорох. Слово. Взгляд. Смех. Дым. Свет. Темнота. Вспышка. Взгляд. Шёпот. Тишина.
Зверь бросается на серебряные прутья клетки. Клыками в клочьях пены. Тупыми когтями. Яростью кипящей крови. Металл стонет.
Потом Зверь ложится и смотрит тусклыми жёлтыми глазами. Я смотрю на клетку. Зверь смотрит на клетку. Я смотрю на Зверя. Зверь смотрит мне в глаза.
Шорох. Крик. Звон. Шёпот. Взгляд. Тишина.
...
Зверь ждёт.
Я жду.
Мы ждём. Мы знаем.
Я знаю, что когда Он вырвется, я умру. Крик. Блеск. Запах. Тьма. Покой. Бездна. Покой. Он знает.
Когда Он спит, я его не помню. Когда он смотрит на меня, я не могу забыть. Я не могу отвернуться. Я не хочу не видеть. Я не хочу забывать. Я не хочу прощать. Я жду.
Зверь ждёт.
Шаг. Жест. Взгляд. Шёпот. Свет. Тьма. Вспышка. Шёпот. Взгляд. Тишина...

Es ljoti atvainojoz ka krieviski, bet citaadaak nesanaak... velreiz ljoti atvainojoz.... bet ceru ka patikz.... happy.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
anishuara
post Apr 2 2006, 23:04
Post #2

Hakushaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

tu domaa taa ir sakritiiba? laugh.gif

turpinaajums, kuru saraxtija draudzene un es..

:Kaut es varētu izdarīt tā , lai mūsu pasalue beidzot sāktu domāt par citiem!
Viņa izgāja no mājām uz savu pastaigu, te nu viņa iet nekur neskatās, bet joprojām domā savas domas , kuras viņu jau nomāc kopš rīta.
:Auč!!! blink.gif wacko.gif
iesaucās Ayumi no negaidītām sāpēm.Izrādās, ka viņā ieskrēja puika.Tas bija Renyu( Renyu ir 18 gadus vecs zēns, kuram nav īpašiveicies dzīvē.Māti viņš nepazīst,bet ar tēvu jausen nedzīvo.)
Te nu Renyu pieceļās un paskatās uz meiteni , kuru viņš nogāza no kājām. Viņš kārtīgi nopēta Ayumi, kā arī Ayumi sāka pētītzēnu.
Renyu domas: nju tā nekas meitēns, tikai bišķītkaulaina.O-ja!!! laugh.gif man patīk tas koes redzu! biggrin.gif
Renyu pievērsa skatu Ayumi zilajiem zeķu turētajiem,kurus varēja saredzēt, jo kritiena laikā svārki bišķīt uzleca augšā... blush.gif . Ayumi pamanija,kur tika vērsts pauša skats. Ayumi sakārtoja svārkus, vēsi piecēlās uniesita zēnam pļauku. Renyu sašutumā nosarka. wink.gif blush.gif (kaut vaitas ar viņu nemēdza gadīties....)
Ayumi: Paldies, par kritienu!!!
un aizgāja...
Renyu: Pagaidi! Kāpēc tu man iesiti?Ko es tev izdariju? Ja tas parkritienu,tad pati vainīga!Jāskatas, kur ej! puisis parādija mēli tongue.gif
Ayumi palika dusmīga... :ko tu par sevi te iedomājies? mad.gif
Renu negaidija tādu atbildi : Es,es,es....
Ayumi: Tieši tā , tu esi nekas, un sauc tevi nekā! te Ayumi palika bāla.Nevar būt!Viņa palika... kā citi! Viņai nerūp nekas cits, kā tikai viņa pati? Nē! un viņa savacās un palika maigāka.
Ayumi: Labi, man ir jāiet,ceru ka nesasities... dry.gif
Renyu bija sašutumā: Kas tu par cilvēku??? blink.gif Te tu mierīga, te traka un tagad vel laba!?! huh.gif Nē tas ir par traku, es eju projam. Ā, un starp citu, zilie zeķturi neiet krasta ar melnajām apenēm! tongue.gif Tāpēc pārskati savu garderobi. laugh.gif piemiedza ar aci, un turpināja ceļu...
Ayumi: Ak tu perversais! ohmy.gif blush.gif Ayumi nosarka un meta Renyu ar tukšu pudeli,bet netrāpija...
Nākošajā rītā skola...
Skolotajs: Labrīt bērni, mums ir jauns skolnieks! smile.gif visi cītīgi raudzās jauniņajā, kurš tikko iegāja klasē...

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
anishuara   Nju darbinsh....   Nov 28 2005, 12:52
Seila   Perfekti...Ideāli, kaut gan vai tad tas bija fanfi...   Nov 28 2005, 13:45
anishuara   Ночной ...   Nov 28 2005, 14:56
Zuzix   Super... Tew sanāk ļoti tēlaini izteikties... To w...   Nov 28 2005, 15:18
-Kai-   Tas tiesa... ^^ Uuuu man baigi patika tas pirma...   Nov 28 2005, 20:18
anishuara   nju ceru ka patiks arii citiem.... xe xe ^_^ domaa...   Nov 28 2005, 16:29
anishuara   Woo! es baigialimiiga ka kaadam patika...... ^...   Nov 28 2005, 21:52
ShinChan   Ja vajag tad vajag... Jāsaka, ka vieni no labāka...   Nov 28 2005, 22:56
anishuara   Pldies ShinChan ...Tas man tieshaamietpie sirds......   Nov 29 2005, 01:31
anishuara   Съёмочн...   Nov 30 2005, 21:07
Aven   Baigi aizrauj...wooo... vaardi neaiziet no praata....   Nov 30 2005, 21:28
Natsuki   Es krievu valodu saprotu ļoti labi, tāpēc šie vāri...   Nov 30 2005, 22:58
anishuara   Paldies, bet man tomeer liekaas ka vinjiir bikiit ...   Dec 1 2005, 10:57
anishuara   Tauta tas ir peedeejais..... Ва...   Dec 6 2005, 18:59
kahi   nu gan...............................................   Jan 6 2006, 11:44
anishuara   SORY par omleti.... nju kam negadaas.... prie...   Jan 6 2006, 17:14
rebel   nja.labs,piespieda mani pieweersties sawaam kriewu...   Jan 6 2006, 12:00
anishuara   Šodien sēžot darbā man uznāca tāda doma...un es uz...   Feb 25 2006, 22:49
kahi   un, kas tad te notiek??? galvenais:raxti turpināju...   Feb 26 2006, 12:21
rebel   ayumi...taa es saucu savu draudzeni.   Apr 2 2006, 22:15
anishuara   tu domaa taa ir sakritiiba? :lol: turpinaajums, ...   Apr 2 2006, 23:04
Pakkun   labumi, labumi, vieni vieniigi labumi! shitas...   Apr 2 2006, 23:17
anishuara   jaa zinu, bet es beigas vel pati nezinu, raxtu ...   Apr 3 2006, 14:28

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 14:40