Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
| kaarleens |
Jan 18 2006, 14:00
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava |
Kaarteejais gabalinsh par dzjeku, kuram apkaart daudz meitenju kuras vinjaa visas samiileejushaas (kau kur tas viss ir redzeets vai ne
Bet nu vispaar ir skataams,echhii skati papilnam, miilas triistuuri chestuuri arii, var arii pasmieties. Vispaar gabalinsh smadzenes atpuushas hawe fun. torenti sheit http://a.scarywater.net/lunar/ ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
| Kikyou |
Apr 4 2006, 20:13
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Man atkal liekās, ka ap kādu 18-19 epu tieši labāk palika. ^_^
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Bet beigas man tikuntā nepatika. Kāpēc, ak kāpēc vajadzēja visu to oniichan love!? ;_; Plus vēl tā gadu starpība... RRRRAARRGH@#(*&@#(*&@(*&@(*&@#(*&#!!!!11 Bet vispār visa seriāla garumā bija redzams, ka viņi vislaik mēģina uz to vilkt. Ehh... Pašiem nav jocīgi, tu kādu cilvēku sauc par lielo brāli, bet tajā pašā laikā... =_= |
kaarleens Canvas 2 ~Niji Iro no Sketch~ Jan 18 2006, 14:00
Kikyou Jāa jāa - trijstūri, četrstūri, piecstūri...
Man ... Jan 18 2006, 16:25
Church
tad neskaties, <doh>
cilveeku personiibas ... Jan 18 2006, 20:17
Natsuki Ir redzētas pāris sērijas, bet nekā tāda te nesask... Mar 1 2006, 18:16
kaarleens Seriaals beidzies Lunar pabeigushu suboshanu.
Veer... Apr 3 2006, 19:42![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28 October 2025 - 19:26 |