![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Pameklēju riktīgi, bet neatradu nevienu topiku par šito Animi. Ko jūs par viņu domājat??? Man ļoti patika, bet tikai vidēji laba šķita. Likās ievilkta DAUDZ par garu. Un vietām likās arī "pārspīlēta". Bija arī tāds pa-ecchīgs (mjā....viņām vienmēr "kautkas" no Pantsu izspiedās (*me Hentai*). Un kā jau lielākā daļā Animēs, šeit bija.....jup, Pludmales sērija
![]() ![]() Jāpiemin, ka OST likās ļoti labs. Laba Elektroniskā mūzika. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taisniiba, ka liidziigi nosaukumi, viegli sajaukt. Es, daudz neiedziljinoties, samergjoju shito topiku ar Dokoru-chan topiku. Tikai peec tam attapos un daliiju atkal nost atsevishkji.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:51 |