![]() |
![]() |
morfin |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 22-February 06 ![]() |
SoulHunt
Serverim nekāda vaina ![]() Nesen sācis darboties... (vēl pat nav mēnesis ![]() Protams LV! :latvia: SoulHunt Info ..... RAM varbūt par mazu, bet, ja jau parādīsies vairāk playeru, tas noteikti tiks labots (tās tikai manas domas ![]() Online laikam max pašreiz ir bijis 19 (diezgan daudz, ņemot vērā, ka vins īpaši nekur nav reklamēts ... RATES: RateXp = 2 RateSp = 2 RateDropAdena = 2 RateDropItems = 2 RateDropSpoil = 2 RateQuestsReward = 2 Kā jau redzat, nav nekādi lielie, bet tie kam patīk izbaudīt spēli, nevis jau pēc pāris dienam but vienam no high LvL, šis serveris varētu patikt ![]() Saita ir Gan LV, gan ENG un ja vajag, palīdz arī tiem, kas runā tikai RUS... Tāpēc domāju, ka serverim var būt nākotne ![]() Nesaku, ka baigi uber kuulais, bet ir ok! ![]() Ja ir vēlēšanās - lūdzu: Vispirms izlasi SoulHunt RULES! SoulHunt Home SoulHunt registration! SoulHunt Downloads SoulHunt Forum |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
UII, reality atdziivojies... bet nu es kaukaa neticu ka mans vecais akkounts tur veel pastaav.
Pats nesen nokonstateeju, ka L2X smagi suukaa sava "balansa" deelj. Speeleeju uz l2-paradise Aurora (15x) servera. No visiem shis patiik vislabaak, jo uz reality tanii senajaa pagaatnee bija forshi tikai tad, kad bija pietiekoshi daudz purnu onlainaa no "saveejiem" (tobish n00bu klana). Ja kas tas N00bu klans toreiz bija sarakstaa 2. vietaa 8) -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 00:07 |