![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa.
Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana ![]() Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD ~BN~ Un tiem, kas veelas braukt uz afterparty Meersragaa: Tiekas 6dien plkst. 16.00 pie Origo pulkstenja... Celjsh maksaa 2,10Ls VIENAA VIRZIENAA!! Paiku peerkam mees. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Apr 5 2006, 20:45) Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa. Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana ![]() Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD ~BN~ nice man nav jaabuut ![]() atveraas tikai 12tos.. mazliet peec ![]() deelj tiem 12tiem man bija burviigs stress pirmajaa apriilii ![]() bet cik atceros, tu pagaajusho reizi nebiji, jostu atdot nevareeju -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(alt @ Apr 5 2006, 21:19) QUOTE(Shaisuke @ Apr 5 2006, 20:45) Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa. Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana ![]() Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD ~BN~ nice man nav jaabuut ![]() atveraas tikai 12tos.. mazliet peec ![]() deelj tiem 12tiem man bija burviigs stress pirmajaa apriilii ![]() bet cik atceros, tu pagaajusho reizi nebiji, jostu atdot nevareeju Paldies, ka pateici. Ir gan jaabuut :PPPPPPP bweeee Un piedod, ka nevareeju ierasties... Damn kursi ![]() p.s zinu ka atveras 12os. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 12:30 |