![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa.
Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana ![]() Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD ~BN~ Un tiem, kas veelas braukt uz afterparty Meersragaa: Tiekas 6dien plkst. 16.00 pie Origo pulkstenja... Celjsh maksaa 2,10Ls VIENAA VIRZIENAA!! Paiku peerkam mees. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 5 2006, 22:26) mēnesi mēs tur nebijām mēnesi.. vismaz es... sākuma man bija jāstrādā, tad Igauņi uz šejieni atbrauca, tad mēs pie viņiem, tad atkal viņi uz šejieni.. mēnesis.. es esmu vaidāk uz DDR un ZBC bijusi, neka uz Jukatanu.. o jaa... mees ar igaunjiem pavadam laika vairaak nekaa ar muuseejiem... nez nez jaaprauga arii muusu tauta.. mozh ka jau savairojusies...taa ka var jau novaakt.. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 12:30 |