![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa.
Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana ![]() Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD ~BN~ Un tiem, kas veelas braukt uz afterparty Meersragaa: Tiekas 6dien plkst. 16.00 pie Origo pulkstenja... Celjsh maksaa 2,10Ls VIENAA VIRZIENAA!! Paiku peerkam mees. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
yume drīks iemest tur vienu aci?
es viņu pēc tam savākšu, godīgi..es sestdienas vakaros tā vai tā parasti eju bildjardu spelēt.. bet pa dienu... drīkstu ... can I, can I? -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 5 2006, 22:13) yume drīks iemest tur vienu aci? es viņu pēc tam savākšu, godīgi..es sestdienas vakaros tā vai tā parasti eju bildjardu spelēt.. bet pa dienu... drīkstu ... can I, can I? Ja nedabuusi gabalinju klingjera, es pati uz sevi apvainoshos ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 12:24 |