![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
gandrīz katrā animē ir kādas maģijas nosliece uz magiju ,bet ko par to visu saka mūzdienu dziednieki un magi? UN ko domājat jūs?
p.s. reku šeku daži linki forums un mājas lapa |
![]() ![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Viss izplatītākais maģijas veids ir pašsuģestija!
Kurš gan no mums var noturēties pie mājas jumta 3 stundas, pacelt autobusa pakaļgalu, vai skriet bez apstājas 20 stundas? Izrādās jebkurš, tikai napieciešama pareizā attieksme - nāves bailes, vai velme kādu glābt, piem. , bērnu vai tā. Šo mēs varam trennēt, kā to dara mūki tibetā. Mēs ar pašsuģestiju varam izārstēt jebkuru slimību, vismaz es tā domēju, un paveikt gandrīz jebko. bet spēja to pielietot jebkurā laikā un vietā, tā gan ir īsta grūtība, tik reta kā maģija. vairāk par tēmu caur PM, vai ja paveiksies ko nopostošu. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Šigeru @ Apr 6 2006, 10:16) Viss izplatītākais maģijas veids ir pašsuģestija! Kurš gan no mums var noturēties pie mājas jumta 3 stundas, pacelt autobusa pakaļgalu, vai skriet bez apstājas 20 stundas? Izrādās jebkurš, tikai napieciešama pareizā attieksme - nāves bailes, vai velme kādu glābt, piem. , bērnu vai tā. Šo mēs varam trennēt, kā to dara mūki tibetā. Mēs ar pašsuģestiju varam izārstēt jebkuru slimību, vismaz es tā domēju, un paveikt gandrīz jebko. bet spēja to pielietot jebkurā laikā un vietā, tā gan ir īsta grūtība, tik reta kā maģija. vairāk par tēmu caur PM, vai ja paveiksies ko nopostošu. ![]() kurš gan to nezin... es wisas sawas slimiibas taa arsteeju un arii pati piesaucu, ja negribaas uz skolu iet... ![]() (protams, sastiepumus un tml jau nesanaak, bet tur darbojas pašārstēšana ar kautkaadu chakru terapiju, es ticu, ka sanaaks un sanaak) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 04:51 |