![]() |
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
![]() pagaidam viens, mans pirmais darbinjs.. ![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
juu, šitik sīkas līnijas! nu, ja cilvēkam ir tāda pacietība, tad var viņu droši saslavēt par labi paveiktu darbu! un krāsas arī labi saskaņotas, nava tādi indīgie toņi!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kahi @ Apr 7 2006, 20:30) Pilniigas muljkjiibas! Tad vari saslaveet par censhanos, bet ne par labi paveiktu darbu! Es esmu reaalists. Var censties liidz veeders izkriit laukaa, un uzziimeet kaut ko viduveeju, bet tas nav iemesls motiveet vinju censties veel, turpinaat. Ja cilveeks 5 sekunzhu laikaa pusmiegaa uzziimee uubermaakslu, kasot ar kaaju aiz auss, tad ir veerts vinju motiveet dariit veel. Jo nav svariigi, ka vinjsh nemaz necentaas. Svariigi ir, cik labi vinjsh ir uzziimeejis. Nav veerts cilveekam ljaut ticeet, ka vinjsh ar laiku ziimees ljoti labi, ja vinjam nekas neizdodas (tas nav, Lii, par tevi domaats. taveejie ziimeejumi man patiik). Nav veerts vinjam izniekot savu laiku. Atradiis labaaku nodarboshanos, vai sapratiis, ka ziimee sevis nevis atsauksmju deelj. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |