![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ir daudzi dazadi cinu makslu veidi man gribetos zinat no tiem kas kaut ko saprot vinu domas un viedoklus ka ari kur var iegut informaciju par sim dailajam makslam ka piemeram:
Kapoeira JiuJitsu Ninjutsu Taijutsu un citas dizas makslas> ![]() Mana milaka cinu maksla ir close range weapon art. ![]() Varbut kads gadijuma zin kur uzmeklet sadus ierocus ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Tadi ieroci latvija ir aizliegti ja kas ![]() Bet manai milakajai cinas maklai tie ir idealie ieroci. Esu jau trenejies vairakus gadus bet sadus ierocus neviena ierocu veikala pat nesu redzejis. -------------------- |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es pati reiz pamēģināju okinava-te un kara-te pie savas mākslas učenes... nebija diez ko izsmeļoši, tāpēc ātri vien aiztinos, bet, cik man zināms, neviens man nav uzbrucis...
sorrii, nav ne jausmas, kur meklēt šāda tipa ieročus, bet, ja tu atrodi, lūdzu, ziņo arī man! p.s. individuālu ieroci var pasūtīt pie jebkura kalēja, par baigu naudu, bet tad var droši tekt, ka tas ir vienīgais, un vēl paša projektēts. par smaguma centriem gan būtu jāpainteresējas, bet zinu, ka kalēji šādus ieročus taisa itin bieži(pašai sapnis par arbaletu), tikai piķi vajag tā pavairāk! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:54 |