![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ir daudzi dazadi cinu makslu veidi man gribetos zinat no tiem kas kaut ko saprot vinu domas un viedoklus ka ari kur var iegut informaciju par sim dailajam makslam ka piemeram:
Kapoeira JiuJitsu Ninjutsu Taijutsu un citas dizas makslas> ![]() Mana milaka cinu maksla ir close range weapon art. ![]() Varbut kads gadijuma zin kur uzmeklet sadus ierocus ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Tadi ieroci latvija ir aizliegti ja kas ![]() Bet manai milakajai cinas maklai tie ir idealie ieroci. Esu jau trenejies vairakus gadus bet sadus ierocus neviena ierocu veikala pat nesu redzejis. -------------------- |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gala rezultaats buus jebkuraa gadiijumaa vainu drausmiigi mazjaudiigs/plastmasas/beerniem .. vai arii jaaregjistree attieciigi kaa ierocis ar attieciigajaam atljaujaam ejot cauri visu birokraatisko celju.
pirkt lietas, kaa eg. aukstos ierochus mineetos pirmajaa postaa .. imho reti beernishkjiigs veids celt pashapzinju. P.S. tureet tik maajaas acis pamieleet/kolekcijai? tad driizaak klasiskaaku auksto ierochu kolekcija buus vizuaali pie sienaam labaak baudaama .. neesaat liidzi? es driizaak taadu atsaldeetu neesaataaju apkaart nospaardiitu ar kaajaam guljoshu lai ieguutu 'pasaules padariishanas labaaku' patikamu sajuutu. P.P.S. 'neesaashana liidzi' domaaju nostraadaas liidziigi strokja nesaashanas psihologiskajam momentam. zemapzinjaa juuties daudz vairaak atljaujosh, un nespeej paiet garaam/bez konflikta situaacijaas, kur normaali nekad neiesaistiitos/speetu kaut vai ar vaardiem vien izvairiities. + ja nu gadiijumaa pielieto .. hrmm .. es piem. nebaidos sasist savu vaagji/sakropljot sevi. bet baidos savainot/nogalinaat citus. peec paaris pazinju piemeera, psihologjiskais slogs uz visu muuzhu ir .. mazpatiikams. .. ak .. shos visus rantus protams attiecinu uz pirmo postu, nevis main martial arts threadu .. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:39 |