![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ir daudzi dazadi cinu makslu veidi man gribetos zinat no tiem kas kaut ko saprot vinu domas un viedoklus ka ari kur var iegut informaciju par sim dailajam makslam ka piemeram:
Kapoeira JiuJitsu Ninjutsu Taijutsu un citas dizas makslas> ![]() Mana milaka cinu maksla ir close range weapon art. ![]() Varbut kads gadijuma zin kur uzmeklet sadus ierocus ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Tadi ieroci latvija ir aizliegti ja kas ![]() Bet manai milakajai cinas maklai tie ir idealie ieroci. Esu jau trenejies vairakus gadus bet sadus ierocus neviena ierocu veikala pat nesu redzejis. -------------------- |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja tev ir asmenis visas duures platumaa tas ir DAUDZ savaadaak nekaa strikjii iekarinaats maisinjsh ar smiltiim. Asmenis ir asmenis, gribi vai nee, tas dara to kam tas paredzeets, tobish dazhaadu materiaalu griezhanai.
Lai kaadu nogalinaatu pietiek iekraut vinjam pa purnu, vish neveiksmiigi nokritiis ar pakauzi uz kaada akmenja un peekshni radiisies iespeeja veerot ruutainas debesis. Kam tev taa kastete? Lai draudeetu kaadam? Iebiedeetu? Un kuru tu nez iebiedeesi? Un vai peec shaadas riiciibas pats buusi labaaks par to otru? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:53 |