![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tie kas ir naakushi uz tusiem (visu gadu laikaa kameer ir bijusi nepieciesamiiba ar kadu uzturet sakarus ne tikai caur netu bet arii privaati) lielaako dalju aktiivo otakieshu jau taapat pazist sejaa... un probleemas atpaziit uz ielas nav... nez vai kaadas uzliimes ar vaardiem "otaku" buutu vajadziigas... ja man buutu kaut kur kaada uzliime ar uzraxtu "otaku" tad pirmam kaartaam es to uztvertu kaa apvainojumu un tad jau taalaak kaa stila bojashanas paziimi utt...
ir tikai viens ieteikums.. giribi jaunus pazinjas un lai tevi paziist otaku arii sejaa - jaaiet uz tusiem... pagaidaam nevienu tur dikti stipri nesit... un cik atceros tad leilaakaa dalja nekozj arii( lai gan vienam otram es pati esu iekodusi... bet tas taa..) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:10 |