![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ir daudzi dazadi cinu makslu veidi man gribetos zinat no tiem kas kaut ko saprot vinu domas un viedoklus ka ari kur var iegut informaciju par sim dailajam makslam ka piemeram:
Kapoeira JiuJitsu Ninjutsu Taijutsu un citas dizas makslas> ![]() Mana milaka cinu maksla ir close range weapon art. ![]() Varbut kads gadijuma zin kur uzmeklet sadus ierocus ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Tadi ieroci latvija ir aizliegti ja kas ![]() Bet manai milakajai cinas maklai tie ir idealie ieroci. Esu jau trenejies vairakus gadus bet sadus ierocus neviena ierocu veikala pat nesu redzejis. -------------------- |
![]() ![]() |
Lord Fish |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 20-April 06 ![]() |
Jaapiekriit Soirvakt, un jaa vinjam ir slikta draugu kompaanija, lol. Ak bet nu bet par karatee un citaam shaada stila ciinjas maakslaam esmu dzirdeejis tikkai sliktas un veel sliktaakas atsauksmes, nu es domaaju par pielietojumu uz ielas. Nu ielu kautinjsh, kaut vai viens pret vienu, kas gadaas nu nereaali reti, un ja gadaas, tad gadiijumaa, ja kaads no daliibniekiem tiktu "izrubiits", vinjam aiz muguras staav taads kaartiigs bars, kas tuuliit atskaliids sho cilveeku un visus vinja pazinjas.
Nu jaa, par japaanas ciinju maakslaam man ir visai slikts viedoklis, patieshaam. Ir daudz labaakas un efektiivaakas lietas. Bet kaa jau te dazhi teica, tas neesot lai kaadu nosistu, bet lai relekseetos un saglabaatu fizisko formu. Viens pret vienu visefektiivaakaas parasti ir laushanaas(kas gan briizhiem izskataas really gey). Ak un pusnaaveejosh sitiens pret viirieti buutu: Kaartiigs blieziens pa olaa, un kad nu muusu pretinieks ir novaardzinaats ejam klaat un piekopjam kaadu jauku laushanaas panjeemienu, kaadu gan es jums nevareeshu nosaukt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:50 |