![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un ar ko otaku sabiedriiba ir "saveejaa"? Gribi teikt ka jebkursh kas pieregojas shaja forumaa un pielipina sev bljembu uz pieres uzreiz tev buus labaakais draugs? Iesaku paarveerteet kriteerijus, ja ta tieshaam ir.
Cilveeki ir pietiekoshi atskjiriigi, neskatoties ka viniem viena no daudzajaam intereseem sakriit. Var jau, protams, diskuteet ka iisteni otaku tomeer ir ar smagaam intereseem konkreetajaa jomaa, taadeelj savaa zinjaa tuvaaki, bet es pat 20% no sheit apgrozoshaas un tusos klaatesoshaas publikas nevaru piedeeveet padziljinaatas intereses par sho jomu. Protams, par atskeites punktu izmantoju pats sevi. Nav labi? Nav labi, zinu. Zinu pat kaapeec nav labi: pats neesmu kompetets spriest par to vai manas intereses ir vai nav padziljinaatas. Bet lieta taada, ka pat ja nav, tad es ne paarak kljuudos, sakot ka daudziem taa arii nepiemiit, zinot ka man interese vareetu buut lielaaka. Protams, var gadiities ka es esmu uuber friiks, kas ne tik uuber friikus vispaar neuzskata par ieveeriibas cieniigiem, bet esmu redzeejis jauku videomateriaalu, kuru baudiiju divas reizes, abas pateicoties edg, kur paraadiits ka man veel ir kur "augt". Ko es ar to gribu teikt? Nu varbuut ka to, ka neredzu jeegu kaadaam atpaziishanas ziimeem konkreetajaa situaacijaa. Protams, taas vareetu buut aktuaalas, ja buutu reala nepiecieshamiiba atpaziit citus "biedrus", neskatties uz to, ka neesat dziivee tikushies. Shaada situaacija vareetu buut aktuaala, ja anime buutu uztverams kaa dziivesveids, vai vismaz kaa primaaaraas, apspiedoshaas intereses. Es pat ar pirkstu varu iebakstiit uz cilveekiem kas ne tuvu nav atbilstoshi shim kriteerijam, bet periodiski satiekas kopaa itkaa otaku tusos. Es gribeetu godiigi zinaat cik biezhi un dzilji pasaakumos teejas naminjaa tik tieshaam tiek apspriests anime. Tur savaacas kopaa cilveeki kas apspriezh ljoti daudzas jomas, no kaa var izsecinaat ka cilveekiem kas tur vacas ir dudzas kopeejas intereses. Jaa, taas nav kopeeejas "pilnos komplektos", jeb katram cilveekam piemiit katra interese no katra no paareejiem vcilveekiem (logjiski sadalot peedeejo fraazi buus skaidraak, nekaa lasot to kaa valodas izteicienu), un tieshi taapeec vienmeer ir atdalijushies vairaaki bari kas vaaraas savaa iekshienee un reti izraada interesi par citiem bariem. Pilniigi normala paraadiiba. Taatad visu sho cilveeku kopumu, lai kaa arii neliktos saakumaa, nevar apluukot kaa vienotu. Jaa, vinjeim atbilst tas ka vinji ir otaku.lv forumaa un varbuut intereseejas par animi (jaa, varbuut), bet ar to jau vien nepietiek. Taatad savelkot kopaa galus un jemot veeraa arii pieprieksh iepostojosho cilveeku viedokljus nonaakam pie shaada te sarakstinjna attieciibaa uz paziishanaas ziimeem (atljaaos sakaartot peec saviem uzskatiem atkariibaa uz svariigumu): 1) Otaku.lv sabiedriiba nav klasificeejama kaa vienota pietiekoshaa liimenii. 2) Nav jeegas. Pilniigi bezjeedziigi, jo taas neko nedos, ja neesi paziistams ar cilveeku vispaar. 3) Izskatiisies pietiekoshi stulbi. Sheit arii attiecinaami stila garushanas argumenti. (sho negribeetu saukt par punktu pat) Tas ir vienkaarshi berniskjiigi. Tagad es gribeetu dzirdeeti idejas autora argumentus par labu atpaziishanas ziimju ievieshanai, tai skaitaa labumus ko taas dos. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:35 |