![]() |
![]() |
morfin |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 22-February 06 ![]() |
SoulHunt
Serverim nekāda vaina ![]() Nesen sācis darboties... (vēl pat nav mēnesis ![]() Protams LV! :latvia: SoulHunt Info ..... RAM varbūt par mazu, bet, ja jau parādīsies vairāk playeru, tas noteikti tiks labots (tās tikai manas domas ![]() Online laikam max pašreiz ir bijis 19 (diezgan daudz, ņemot vērā, ka vins īpaši nekur nav reklamēts ... RATES: RateXp = 2 RateSp = 2 RateDropAdena = 2 RateDropItems = 2 RateDropSpoil = 2 RateQuestsReward = 2 Kā jau redzat, nav nekādi lielie, bet tie kam patīk izbaudīt spēli, nevis jau pēc pāris dienam but vienam no high LvL, šis serveris varētu patikt ![]() Saita ir Gan LV, gan ENG un ja vajag, palīdz arī tiem, kas runā tikai RUS... Tāpēc domāju, ka serverim var būt nākotne ![]() Nesaku, ka baigi uber kuulais, bet ir ok! ![]() Ja ir vēlēšanās - lūdzu: Vispirms izlasi SoulHunt RULES! SoulHunt Home SoulHunt registration! SoulHunt Downloads SoulHunt Forum |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu gan tu brauc auzaas. Ja 90% nepeerk adenu tas noziime ka 10% sev sagaadaa priekshrociibas attieciibaa pret paareejiem. Vai es kljuudos?
Un 15x vienkaarshi ljauj man sakt speeli ar kaadu 40 lvl priekshrociibu. Kaada tam vaina? es varu izbaudiit speeli augstajos liimenos, paarmainjas peec. Kapeec paarmainjas? Varbuut tapeec ka es pats esmu speleejis uz 1x serveriem? Tu piekjeeries punktam, kur es pasaku ka hi reiti nav slikti un saac beert argumentus ka 1x ir labi. Jeega? es neapgalvoju preteejo. Turpretii tu absoluuti izgaaazies pretargumenteejot to punktu peec kura tas serveris izgaazhas: var pierkt adenu. Shii ir taa lieta kas man absoluuti neskjiet pienjemama. Tad nu luudzu meegjini paskaidrot kur es savos uzskatos kljuudos, neizmantojot argumentus kaa "90% taapat nepeerk". Es neesmu speeleejis uz shiem serveriem, tapeec es negrasos komenteet ar ko vinjsh ir slikts. Es tikai noraadu uz aciimredzamaam nepilniibaam. Ja veeles, vari meegjinaat izklaastit kas shajos serveros ir labaks par paareejiem, es buushu prieciigs uzklausiit. UPD: Nenotureejos "jaamaak sist izmantojot potionus un skillus"... Skillus? Zem 20lvl? Tur bija taadi skili kurus jaamak izmantot? Un potioni? WTF? tev vainu ir nauda potiem/ss vai nav. Thats it! Tur nu nekaadas maakslas nevajag. Luuk kas ir jaamaak, tas ir darboties kaa komandai. BET... ee.... zem 20 lvl nav izdeviigi veidot komandas xp vs loota zinjaa... shaize, ne? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 00:07 |