![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
kapeec jaavelk apakshbikses kaut kur apakshaa... baigaa atpaziishanaas ziime.. (diezgan diivaini sanaak ka dzeks lien meitenei mekleet apaksbikses - vai nu gadiijumaa vinjai tur gadiijumaa kaut kur nav nosleepta atpaziishanaas ziime)... dabuusiet redzeet riktiigi savas asinis un veel tuvplaanaa arii paaris zobus(saujinjaa)... velciet tas apaksbikses pa virsu dreebeem praktiski un dibens nesalst... buus uzreiz redzams.. un galvenais cilveekiem skaidrs
ja dikti gribeesies var izsaukt arii kaadus onkuliisus baltos kiteliishos - parunaaties taa no sirds... ja dikti gribaas var izsaukt arii Bez tabu un tie uztaisiis raidiijumu par latvieshu Otaku.lv un tad tevi zinas visa Latvija un tantinjaam uz solinja buus jauna bauma.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:19 |