![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
A ko var rakstīt topikā, kas jau no paša sākuma nebija pamatots, tas ir..jautājums bija, iemesls, kāpēc to vajag, nebija.
Tad nekādas nopietnas sarunas nevar sanākt. Nu re... sanāca smuka saruna par jauno modi apakšveļā.. un par tās vilkšanas principiem. Hmmm..a ko darīt, ja cilvēks bumbierenes nēsā? Vai semeikas? Tad variants "uz galvas " atkrīt. Tad paliek tikai pāri visam pārējama pģērbam? Bet, ko darīt ar galvu? Otakiešiem tomēr ir prinips skriet ar galvu pa priekšu /nē,nē, es neteicu sienās.. e to tikai padomāju//...tad uz pieres varētu kādu skaistu tetuvējumu uztaisīt.. ar hennu... kādu būtu piedāvājumi no radošās jaunatnes? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |