![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ir daudzi dazadi cinu makslu veidi man gribetos zinat no tiem kas kaut ko saprot vinu domas un viedoklus ka ari kur var iegut informaciju par sim dailajam makslam ka piemeram:
Kapoeira JiuJitsu Ninjutsu Taijutsu un citas dizas makslas> ![]() Mana milaka cinu maksla ir close range weapon art. ![]() Varbut kads gadijuma zin kur uzmeklet sadus ierocus ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Tadi ieroci latvija ir aizliegti ja kas ![]() Bet manai milakajai cinas maklai tie ir idealie ieroci. Esu jau trenejies vairakus gadus bet sadus ierocus neviena ierocu veikala pat nesu redzejis. -------------------- |
![]() ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ieroci pat nav obligati jamekle ieroci ir visur un katram ierocim sava nozime. Ka ari cinas stiliem un to pielietosanu ista kautina utt..
Man biezi sanak kauties jo es mans purns viniem nepatik ![]() ![]() Man loti labi padodas jiujitsu un ninjutsu ka ari kempo un atbrunosas panemieni, bet Close range weapon fight man vienkarsi patik vislabak. Kastete nav vienigais ierocis pie si cinas veida skaitas ari Yawaru un vel daudzi citi ieroci. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:53 |