![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 21 2006, 12:10) ja tev ir ieksheejaa redze - redzeesi... tas ir taapat kaa ar taam apaksbikseem... principaa pastaav vienmeer iespeja noskuut galvu un aptetoveet to no visaam malaam - tas pat buutu reaalaak, jo otakieshu nav nemaz tik maz - var aptruukties veel vieta QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 12:35) un vēl milzīgs hennas plus- na tu izdomā ka tu vairs negribi būt otakietis.. tad tu vienkārši aizej dušā.. ![]() Un mīļā sieva- uzrakts uz kreisās puslodītes "Te biju es. Lija" tapini, tapini.. skaisti būs.. un Stasei paliks labāpuslodīte .. uzrakstam " Es biju te.Stase" Skaisti būs, ne? Tikai baidos ka mans ieradums iet katru dienu dušā varētu jūsu daiļdarbu sagandēt.. būs maisiņš galvā jāvelk!!! ieiet dushaa uz meenesi?? zini tev noies ne tikai tetoveejums bet arii aada.. ^^ cik zinu tad ar hennu turaas vismaz paaris meenesus.. un mana dargaa un vieniigaa tas uzraxts bija domats ne jau kjermenja augsheejas puslodiitiees bet gan taa gala otraa galaa... un tur buus diivaini maisinju vilkt.. so naaxies vien taisiit iisto tetoveejumu... vai arii naaksi pie manis vakaraa es tev ar adatinju ieskraapeesu un ar pildspalvu pielabosu.. gan jau ar laiku iepatiksies... varbuut pat varees salasiit (manu rokraxtu)... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:26 |