![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 13:31) "budu jorzat po stulu" uzlikšu tikai sākumā uz krēsla smilšpapīru.. un būs OK. Nu ko, jaunā radošā paaudze, kur kreatīvs.. kādus tetuvējumus taisam? un tu veel runaa par biedeeshanu??? tu pati mani biedee... driixt atnaaksu paskatiishos ar to action ar smilshpapiiru??.. tee hee hee... vai ta ar manu ieteikumu nepietiek?? protams veel jau pastaav arii Otaku-owned un dazhaadas abriviatuuras piemeeram Otaku-pwned... etc etc.. QUOTE(ETM @ Apr 21 2006, 13:45) neuztraucies - pamaniija... ir cilveeki kas pat izlasiija.. ^^ tikai vinju ignoreeja... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |