![]() |
![]() |
morfin |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 22-February 06 ![]() |
SoulHunt
Serverim nekāda vaina ![]() Nesen sācis darboties... (vēl pat nav mēnesis ![]() Protams LV! :latvia: SoulHunt Info ..... RAM varbūt par mazu, bet, ja jau parādīsies vairāk playeru, tas noteikti tiks labots (tās tikai manas domas ![]() Online laikam max pašreiz ir bijis 19 (diezgan daudz, ņemot vērā, ka vins īpaši nekur nav reklamēts ... RATES: RateXp = 2 RateSp = 2 RateDropAdena = 2 RateDropItems = 2 RateDropSpoil = 2 RateQuestsReward = 2 Kā jau redzat, nav nekādi lielie, bet tie kam patīk izbaudīt spēli, nevis jau pēc pāris dienam but vienam no high LvL, šis serveris varētu patikt ![]() Saita ir Gan LV, gan ENG un ja vajag, palīdz arī tiem, kas runā tikai RUS... Tāpēc domāju, ka serverim var būt nākotne ![]() Nesaku, ka baigi uber kuulais, bet ir ok! ![]() Ja ir vēlēšanās - lūdzu: Vispirms izlasi SoulHunt RULES! SoulHunt Home SoulHunt registration! SoulHunt Downloads SoulHunt Forum |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tas, ka es pasaku, ka uz hi-rate nav vieglaak speeleet kaa uz low-rate, nenoziime ka es noniecinu low rate serveri. Jeb tu tik tieshaam nemaaki lasiit un saprast tekstu vienlaiciigi? No saakuma tu pasaki ka speeleet hi-raitos ir ljoti viegli un neinteresanti, ar tam lieku pretargumentu un tu to visu parveert par low rate noniecinaashanu... miilja diskusijas virziishana. Tu kaadreiz esi arii normaali aizstaaveejis savu viedokli, nevis kaa mazs beerns apvainojies un ar fraazi "es ar jums vairs nerunaashu" aizskreejis prom? Tas ka es pasaku ka Hi rate peec tevis noraadiitajiem kriteerijiem nav sliktaaks par low rate, un tu nerodi tam pretargumentu, nenoziimee ka es saku ka low rate ir slikti. vinji vienkaarshi nav labaaki peec dotajiem kriteerijiem.
!a>b equals a<=b Magjiskaa vienaadiibas ziimiite nav saprotama? Ja es saku ka nav labaaks, nenoziimee ka ir sliktaaks. manaa skatiijumaa peec tevis snirgtajiem kriteerijiem hi rate un low rate ir vienliidziigi. <= par < paarveert tu pats, nespeejot uztureet veseliigu dizkusiju. Pat es pats vareetu pateikt argumantus ar ko low rate vareetu buut pievilciigaaki pa high rate. Taapat varu pateikt ar ko High rate ir pievilciigaaki par low rate. Visas shiis diskusijas laikaa tu esi pieraadiijis, ka tu to izdariit nevari. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 00:07 |