![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ja tautai vajag, tad vajag. man personīgi būtu patīkami pēkšņi ieraudzīt kautvai karodziņu, un tad iet klāt un bļaut virsū, vai viņš ir otaku, bet, kamēr nav ne jausmas par cilvēka saisti šajā forumā, es nelabprāt dotos šim cilvēkam klāt, uzbāžoties, vai viņš, gadījumā nav redzējis manu purnu jukatan, u.c. anime pasākumos! zīmes - jā, tetovējumi - jā, manis pēc kaut vai skūtas galvas...(protams, līdz brīdim, kad man pašai jākļūst par lisīti).
pagaidām vinīgā lieta, kas apvieno vajadzīgo ar lietderīgo, ir atstarotājs(banāli, nu, bet...) lai cik tas neizklausītos, tomēr, šķiet, ka tā ir vienīgā lieta, kas man vēl vajadzīga, un tas arī nebūtu uzkrītoši, pat mašīnā braucot var pamanīt ( tu ej pa klusu ieliņu, un pēkšņi tev pīpina ausī un aizrauj uz kādu tusu)... nu, nez, bet tos var pamanīt, un cilvēki neuzdos jautājumus, kāpēc 14gadīgai meitenei ir skūta galva! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |