![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es kaareiz izlasiiju visu ieprieksheejo lapu un gribeeju ieteikt radosho plakaatu uz muguras ar uzraktu "idiots", bet church jau izteica shaadu variantu pirms manis.
P.S. Vai tieshaam skjiet ka ir reaala iespeeja: 1) satikt uz ielas otakieti kas ir mashiinaa un 2) tas ka vish reaali panjems tevi kaa lieku svaruun kaut kur vediis 3) tas kaut kur tik tieshaam buus otaku tuss Cik otakieshi reaali ar autninjem meedz braukaat? Kursh taurees un apgruutinaas sevi ar apstaashanos, ieraugot pilniigi nepaziistamu cilveeku ar kaukaadu atstaerotaaju, un kaada izmeera atstarotaajam jaabuut, ja dazhs labs nespeej laiciigi saskatiit uz A4 uzdrukaatu vaadru VENTSPILS (150 km/h var buut pie vainas)? Cik biezhi tad tie tusi notiek kaut kur kur jaabrauc ar mashiinu? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |