![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Priekš kam vajag kaut ko tādu?
Nē, nopietni. Tiešām tik ļoti vajag par visām varītēm izbļaut visai pasaulei to, kuram forumam tu piederi? Tā jau pietiek cilvēki, kas ir staigājošas reklāmas. Piekrītu Cirvja Kātam, "Man šī ideja liekas diezgan muļķīga - ja pazīsti, tad vienkārši pasveicini, ja ne - ne. Ta nu gan problēma. ![]() Un tad jau atkal - visas tās atpazīšanās zīmes (kārtējo reizi; tas pats ir ar anime tusiem un jukatanu) būtu vairāk priekš Rīdziniekiem (un tiem, kas tuvu Rīgai dzīvo), jo kaut vai tepat Ventspilī vispār otakieši var teikt nav... Ups, paga, Latvija sastāv tak tikai no Rīgas un laukiem, kā gan es to aizmirsu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:14 |