![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
vnk jāsprauž Liels otaku logo uz apģērba, vienalga kur,tas jānēsā visur līdzi - kā agrāk Zvaigzne ebrejiem..
tāpat kā īstenībā nav kauns buut ebrejam,nav kauns arī būt otaku. tikai Citi to mēdz nesaprast. hmmja. bet ideja par logo iededzināšanu kkur..interesanti.varētu piespiedu kārtā visus tā apzīmogot. XD -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(rebel @ Apr 22 2006, 22:05) Sākotnēji viņiem tā zvaigne bija jānēsā, lai citi uzreiz redz, ka nēsātājs ir ebrejs, bet vēlāk tā jau kalpoja par mērķi, jo gan uz krūtīm, gan muguras tā atradās tieši pretī sirdij, tā kā labāk nesalīdzini ar to. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:23 |