![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Logo... Man pietiek paskatities uz personu, lai pateiktu, ka vins ir otaku, lielaka dala "isto otaku", ka te kads ieprieks izteicas nelietigi, ir pasi staigajosi logo, un vinjiem vel piekarinat sarkanu karodzinu un kaukadas apenes likt visu laiku radit citiem, tas jau vairs nav "stilnja"...
Patiesiba jau katrs pac, kas velas, ari parasti reklame to, ka ir otaku, savadak tas jau paliek par tadu ka staigajosu reklamu, tapat ka musu milie slavu draugi ar divam stripam un keksi uz mguras (un cik loti mes vinju milam redzet tadus...?). Jo tas, ka bus tada zime virsu var viegli parsversties pretim velamaja efekta. Bet var jau uztaisit tadu "Im an otaku" dienu, kur visas tas idejas, kas te jau tika pateiktas tiktu realizetas, drosmigi vai mulkigi, bet... P.S. Butiba topika autoram velejos nodot, lai mazak skatas Bonjovi "Have a nice day" , peace. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:35 |