![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!! Varbūt nevajag es nezinu?! |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
runa jau nebija, lai mēs rādītos citiem, bet, lai rādītos cits citam! manuprāt, krekliņi bija vissliktākā ideja!
un par to, ka lai katrs dara kā grib - protams, bet būtu jauki, ka, piem. man vajag kaut ko no sushi (neņem vērā, pagaidām lieku tev svētu mieru), bet mums abām nava ne jausmas kā mēs izskatāmies - tad mums ir kaut kas, kas palīdz mums atšķirties no tautas, un mēs viena otru atrodam (nesāciet par sarkanās rozes variantu, vai to, ka man jāstāv ar lapiņu ''sushi''). tādēļ man liekas, ka zīmes ir vajadzīgas - katram viena,un katrs izdomā kad grib to likt, jo neesam jau ganāmpulks, ko var apzīmogot iededzinot zīmi dibenā!! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:28 |