![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Juutos ljoti paarsteigts, ka neatradu nevienu threadu par sho vareno animi
![]() pashlaik man ir elliigs slinkums rakstiit recenziju, bet gribeeju tikai pazinjot, ka ir iznaakusi 38. seerija kuru subojis [spoon]. seeriju var kachaat car DD sheit. http://www.endless-anime.com - tur arii var dabuut paareejaas seerijas un citus seriaalus caur dd. gribeeju jau caur rev connect kachaat to seeriju, bet DC++ tikai 4 cilveekiem vinjsh bija un tiem pashiem sloti pilni ![]() |
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
"man labaak patiik, ja es apmeeram zinu uz ko gatavojos - proti, ja gribaas vakara izklaidi un peeksnji saak raadiit kaut kaadas shausmu lietas, apskatiit eksistenciaalas probleemas vai eetikas normas, tad kaa pa nakti lai pagulj?"
nu tur taa lieta, ka jams kautkaads saraustiits... zhanrs mainaas no epizodes uz epizodi... un kvalitaate arii... dazhas epizodees vispaar var izmest no seraala un jams neko no taa nezaudees... un tas IMHO nav labi prieksh seriaaliem ar lielo shizetisko liiniju... kaa komeedija jams tiiri vai labi skataams, bet kad saak piejaukt klaat kautkaadas "paaraak nopietnas" lietas... ![]() P.S. Taapat kaa berserker ar azumangu sakrustot... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:30 |