![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Nu smuks seriaals pa vampiiriem ar ljoti simpaatiski saziimeetu galvonu vampiirieni blondiiniiti =) sizhets nekas iipashs, bet skatiities intresanti, serialam labs soundraks it sevishkji man patika intro dziesma un vispaa arii pats intro ljoti labs ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa es shitaa seriaala priekshaa cepuri nost... Cik var saprast, no speeles, peec kuras taisiits, tas seriaals lielaa meeraa atshkjiras, bet, taa kaa anime skatiijos pirmo, tad man tas netrauceeja
![]() Tas seriaala iisums un tas, cik aatri reizeem jaauztver svariigas lietas, tieshaam nedaudz bojaaja skatiishanos, bet laikam jau taa anime bija vairaak orienteeta uz tiem, kas ir Tsukihime speeli speeleejushi un visu jau zin un ir paardziivojushi. Mieriigi lieku 9/10 zvaigzniites. Baigi gribeetos kaadu Tsukihime speeli uzspeeleet, bet netaa nevaru atrast... Laikam neprotu mekleet. Vieniigais, ko atradu bija trial(demo) versija Melty Blood speelei: http://mirror.fuzzy2.com/meltyblood/ Vispaar, ja kaads taapat kaa es par shito visu intereseejas, sheit ir atrodams iespeejams vislabaakais saits anglju valodaa: http://www.geocities.com/max3075/top.htm un peec shitaa skaidrs vismaz kuraa virzienaa jaameklee. Ew, un, ja kaadam ir kaada ar Tsukihime saistiita speele vai kaadas citas fiichas, luudzu padot man zinju... P.S. Ja buutu uztaisiits tikai seriaala Intro, bet nebuutu anime (piem. animatoru buutu nobraucis traktors), tad es liktu 10/10, jo Intro vienkaarshi dieviigs. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |