![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ir taa, ka man ir jaalasa shii graamata un jaaizdara tas liidz shai treshdienai, bet graamata nekur nav dabuujama.
![]() Tas ir steidzami! Izpaliidziet! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Suuuuure. Jau skrienu strīdēties. ^^
Man vieglāk ir izlasīt gadu gadiem vecu, bet ārkārtīgi labu konspektu (kas to būtu domājis - manam tēvam bija jālasa tieši tas pats, kas man tagad), mazliet padiskutēt par galvenā varoņa iekšējiem konfliktiem, tikt pie sava astotnieka un laimīgi dzīvot tālāk. Lielāko daļu no tā, kas man it kā būtu jālasa, nespēju izlasīt tā vienīgā iemesla dēļ, ka ir ļoti garlaicīgi. Jau pieminēto Pēru Gintu lasot vienkārši ir neiespējami neaizmigt. Bet tomēr ir tādas grāmatas, kuras, pašai negaidot, izrādās tīri interesantas. Piemēram "Aija". Kad izlasīju, biju sajūsmā. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Apr 29 2006, 23:14) Nepiekritīšu, salīdzinot ar citām ubergrāmatām, kuras bija jālasa obligāti, "Pērs Gints" bija viena no baudāmākajām un aizraujošākajām. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:44 |