![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ir taa, ka man ir jaalasa shii graamata un jaaizdara tas liidz shai treshdienai, bet graamata nekur nav dabuujama.
![]() Tas ir steidzami! Izpaliidziet! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, man, piemēram, klasikas darbi nevisai. Nekad tā īsti nav saistījuši. Es nesaku, ka tie ir uzraiz norakstāmi- daudzi ir pat ļoti labi. Bet man ir tas variants, ka vnk kretinē, ja uzspiež kaut ko obligāti lasīt, piekam kaut ko, kas tā jau ne īpaši patīk. Tad man pret tādām grāmatām izveidojas pilnīgākais riebums. Piem, mērnieku laikus es nelasīju. Filmu noskatījos un grāmatu tikai bikīt pašķirstīju. Man ir interesanti lasīt literatūru, kura paliek atmiņā, nevis tādu, kura pēc pāris mēnešiem izkrīt no prāta. Cik man teica klases biedri, kas veiksmīgi dabūjuši Pēru Gintu- viņiem nepatika. A pie kā toč var aizmigt, tas ir Rainis. Es kaut kā sliecos uz to domu, ka lielāko daļu no viņa darbiem tomēr varētu būt sacerējusi Aspazija...
![]() Tikai manas domas... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |