IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Ibsena Peers Gints, izpaliidziet, pliiz!!!
Kaede
post Apr 29 2006, 13:53
Post #1

Koutaishi

Group: Chuunin
From: maybe in your dreams

Ir taa, ka man ir jaalasa shii graamata un jaaizdara tas liidz shai treshdienai, bet graamata nekur nav dabuujama. dry.gif Un mans maajasdarbs ir uzrakstiit veestuli no Solveigas sejas Peeram. Un peec iespeejas saturiigaak. Vai ir kaads no Jums sho graamatu lasiijis?! Varbuut kaads zin, kur var i-netaa viosmaz dalju no satura dabuut, lai kaut ko tajaa veestulee ierakstiitu?! Paliidziet, pliiz, ja zinaat- pastaastat visu, ko vien varat atcereeties par to, kaa Solveiga Peeru tos 50 gadus gaidiija un kas to laikaa notika (un vai vispaar notika).
Tas ir steidzami! Izpaliidziet! unsure.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Kaede
post Apr 30 2006, 14:59
Post #2

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Nu, man, piemēram, klasikas darbi nevisai. Nekad tā īsti nav saistījuši. Es nesaku, ka tie ir uzraiz norakstāmi- daudzi ir pat ļoti labi. Bet man ir tas variants, ka vnk kretinē, ja uzspiež kaut ko obligāti lasīt, piekam kaut ko, kas tā jau ne īpaši patīk. Tad man pret tādām grāmatām izveidojas pilnīgākais riebums. Piem, mērnieku laikus es nelasīju. Filmu noskatījos un grāmatu tikai bikīt pašķirstīju. Man ir interesanti lasīt literatūru, kura paliek atmiņā, nevis tādu, kura pēc pāris mēnešiem izkrīt no prāta. Cik man teica klases biedri, kas veiksmīgi dabūjuši Pēru Gintu- viņiem nepatika. A pie kā toč var aizmigt, tas ir Rainis. Es kaut kā sliecos uz to domu, ka lielāko daļu no viņa darbiem tomēr varētu būt sacerējusi Aspazija... rolleyes.gif

Tikai manas domas... smile.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Tigra2
post Apr 30 2006, 18:05
Post #3

kawaii tora

QUOTE(Natsuki @ Apr 30 2006, 14:59)
Nu, man, piemēram, klasikas darbi nevisai. Nekad tā īsti nav saistījuši. Es nesaku, ka tie ir uzraiz norakstāmi- daudzi ir pat ļoti labi. Bet man ir tas variants, ka vnk kretinē, ja uzspiež kaut ko obligāti lasīt, piekam kaut ko, kas tā jau ne īpaši patīk. Tad man pret tādām grāmatām izveidojas pilnīgākais riebums. Piem, mērnieku laikus es nelasīju. Filmu noskatījos un grāmatu tikai bikīt pašķirstīju. Man ir interesanti lasīt literatūru, kura paliek atmiņā, nevis tādu, kura pēc pāris mēnešiem izkrīt no prāta. Cik man teica klases biedri, kas veiksmīgi dabūjuši Pēru Gintu- viņiem nepatika. A pie kā toč var aizmigt, tas ir Rainis. Es kaut kā sliecos uz to domu, ka lielāko daļu no viņa darbiem tomēr varētu būt sacerējusi Aspazija...  rolleyes.gif

Tikai manas domas...  smile.gif
*

Zelta zirgā to daļu par tiem auriem [vēja mātes gabalu] tiktiešām ir sacerējusi Aspazija, tas jau ir visiem oficiāli zināms, bet lielāko daļu saviem darbiem ir sarakstījis viņš pats, par idejas došanām nezinu, bet Rainis bija ļoti talantīgs cilvēks un nemaz tik garlaicīgi nerakstīja, Ibsena Pērs gints arī tik traks viss nebij, nevajag paļauties uz klasesbiedru domām, jo nav zināms vai tikpat garlaiciigs, tas liksies arii tev.
Piemēram, man lielākā daļa paziņu teica, ka populārzinātniskās grāmatas, kuras balstītas uz pētijumiem sakarā ar arhibaktērijām ir garlaicīgas, bet tās nemaz tik trakas nav. [Es pati brīnos, kā gan es varu būt tik zubrīga grāmatu jautājumā, ja citās jomās es esmu kautkaads jukušais lazey tips]

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:16