IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

> Fushigi Yuugi
Hikaru
post Dec 13 2004, 12:03
Post #1

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

Ļoti interesanta anime, ka nu ir kaut kas jāuzraksta.
Šajā anime ir wiskas: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Magic, Romance.
Var izsmieties ļoti daudz. Var pauzstraukties par varoņiem daudz. Ļoti labi nopietnajās situācijās salikti komiskie elementi. smile.gif
Super patīk Opening un Ending dziesmas. Ar labām dziesmām anime vienmēr kļūst interesantāka. Un ļoti patīk tas arts, kuru rāda Endingā.
Dažās serijās ļoti uzdzen emocijas augstu vilnī kā, piemēram, 26. sērijas beigās... uuuh... un vēl kopā ar Endinga mūziku backgroundā... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.... TĀDS šoks... Vajadzēja kādu laiku, lai ačohnītos...

Fushigi Yuugi ir viena no labākajām 90.-to gadu animēm.

image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Gutts
post May 2 2006, 05:17
Post #2

Samurai

Group: Chuunin
From: fantaziju pasaule

Pec apmeram divu nedelu agonijas skatoties un apsverot iespeju pakarties no si gabala beigas noskatijos 1 dienas laika. Taks te laikam jaliek smaidijs lai visi saprastu, ka tas bija joks, vismaz meginajums jokam. biggrin.gif

Ta ka es sim gabalam biju lasijis mangu mazliet un ari mangu par pirmo priesterieni - Genbu. Es zinaju apmeram ap ko lieta varetu but mans spriedums varetu but neparak labs bet ar to naksies samierinaties ja kadam tas interese.

1.~5. Neka interesanta nenotiek un joki vel paciesami remdejoties atminas par Slayer esanu.
5.~10. Sak palikt ja neciesami un joki paliek arvien stulbaki un neinteresantaki. Hmm tam tacu nevaretu but sakars ar to ka vini katru seriju atkartojas gandriz vienadi un visi chibi jau pieriebusies.
10.~20. Pavisma slikti un klausoties to jokus gribas patit uz prieksu un atkal nekas jedzigs nenotiek laigan uzprieksu velkas beidzot kautkas. Un seit es beidzu savu pirrmo nedelu izlaizot loti daudz dienas apsverot iespeju pakarties jo nespeju to vairs izturet pat ar savu pacietibu vairs.
20.~30. Turpinas veca garlaiciba ohh..well vismaz kas jauns sak notikt lenam
30.~40. Hmm tagad jau tiri normali ir stulbie joki reti ir un ari kas notiek.
40.~priekspedeja serija. Tagad paliek jau pavisam labi masveida......asin....slep......labo.......mi.....iznic.....Un ari tagad vis kustas uzprieksu un vairs stulbie joki gandriz vispar nav dzirdami. Rodas ari citas emocijas,velmes ka izdest, sadedzinat, saplest.....labi te laikam es tikai uzskaitiju velmes. Un pie reizies si ir dala kuras del man miegs naks skola tagad. Oh well... naksies ar to samierinaties.
Pedeja serija. Viens vards sadedzinat. Ienistu happy ending sadiem gabaliem. Vens gabalins bijs tik labs taja serija.

Secinajums. Sakums sausmigs, beigas labas, bet beigas nevar izbaudit nenoskatoties visas ieprieksejas ~35 serijas, kas var novest pie nojugsanas

Tagad manos personigos nolukos par genbu priesterieni.
Ir tada manga kuru lielaka dala nojums nezin un nav pat dzirdejusi Fushigi Yuugi Genbu Kaiden. Sini Gabala ir mazliet vairak par to ka musu jauka gramata radas, tie kas ir skatijusies Fushigi Yuugi sapratis pa kuru gramatu es runaju laikam jau. Un gramata sakas lielakas atskiribas laigan pamatideja ir tapati par sumunosanu. Lielaka atskiriba butu ta laikam ka tur vis ir realaks un nav piesatinats ar neciesamu humoru. Paralelas linijas var vienkarsi vilkt starp abiem gabaliem bet Fushigi Yuugi Genbu Kaiden viss ir tragiskak un nav ipasi sweet life ka bija Fushigi Yuugi sakuma.
Taks parlasot sito man liekas es izgazos meginot piesaistit uzmanibu sim darbam bet to radis laiks.Mani peronogie motivi meginot izpatit so gabalu ir tadi ka es pieprasu vai paludzu ar puppy eyes vai karatavam pec jusu izveles lai ar mani padalas ja kads kados pagrides nosturos atrod so gabalu talak par vol3 ch8

Mans pedejais secinajums par pedejiem trim postiem. Garus postus rakstit ir sausmiga slimiba.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
Hikaru   Fushigi Yuugi   Dec 13 2004, 12:03
Sigfa   Sounds good... iemeegjinaashu vienu devu.   Dec 13 2004, 23:19
NOLF   Pirms pāris dienām pievienoju drīzumā sagādājamaji...   Dec 14 2004, 00:13
Jaladin   Kad noskaties obligaati iedod! :D   Dec 14 2004, 11:52
Rob_X   Nesen novilku visu seriaalu (52 ep) uzmetu uz dvd ...   Dec 14 2004, 09:33
Yume   woot, Fushigi Yuugi. Ek tas seriāls ir viennozīmīg...   Dec 14 2004, 09:40
Ito no Kazuki   Hweeel, es nesen kaukad novilku pirmo sēriju un bi...   Dec 15 2004, 01:45
Ghoul   Hmm esmu minimaali redzeejis mangu taaa neko izsk...   Dec 15 2004, 10:35
NOLF   Tiku līdz 10 sērijai, tad bishounenu, ainu ar rozī...   Dec 23 2004, 23:22
Wiper   Es kaa ruudiits cilveeks noskatiijos 11 seerijas...   Mar 24 2005, 11:22
kaarleens   Nē seriāls bija vēl ok pat varētu teikt uz beigām ...   Mar 1 2005, 10:43
zenofex   Uh, noskatiijos sho garo seriaalu, pashlaik top at...   Mar 24 2005, 09:58
Sigfa   es noskatiijos visu un sapratu, ka shitais ir visl...   Mar 24 2005, 15:51
Aektan   Es neredzeju topu par šo anime, bet es varu pateik...   Jan 17 2006, 21:45
JurCHiX   Šo animi varētu dalīt divās daļās - intresantā un ...   Jan 17 2006, 22:15
kaarleens   Jaa piekriitu Jurcix tikai es samazinaatu sugoi se...   Jan 18 2006, 10:47
Church   man viss likaas aizraujosh. un gribeetos veel 45 e...   Jan 18 2006, 12:19
Gutts   Pec apmeram divu nedelu agonijas skatoties un apsv...   May 2 2006, 05:17
Hikaru   Par to humoru... :D Man gan liekas, ka humors te ...   May 2 2006, 09:30
Tairanda   es noskatījos visas sērijas un mn ļoti patika... j...   May 2 2006, 21:00
Yugi   nu ja shis serials ir labs !!! Esmu no...   May 2 2006, 22:06
Mungo   Viens no seriāliem, kas nesaprotu kāpēc tik daudzu...   May 5 2006, 15:06
Janus   Saaku skatiities un atcerejos bezgaligo staastu ti...   May 7 2006, 06:57
FuschichO   Šī bija otrā anime, kuru biju redzējusi. Tā man no...   Oct 23 2008, 21:11

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 13:44