IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Populaarfizika vs Pseidofizika, mjāā..
NOAR
post Mar 25 2006, 17:32
Post #1

Samurai

Group: Chuunin
From: Latvia

Out of topic!

nekad neesmu redzējis tos uzrakstus, bet pie teorētiskās fizikas neizturēju...

QUOTE(edg @ Mar 25 2006, 01:24)
Fizikaa eksistee taads briinums kaa fotons, kas reizee ir gan elementaardaljinja ar svaru, incerci un citaam mateerijas daljinjas iipashiibaam, un tajaa pashaa laikaa (vienlaiciigi) vilnis ar viljnju iipashiibaam - speeju apliekties ap objektiem, interferenci utml. Tas ir vispaaratziits zinaatnee. Nekas neparasts, ka kaut kas ienjem vairaakas izpausmes formas. Siikaak negribu sho diskusiju virziit.

Par fotonu? Jebkuraa pietiekami augsta liimenja fizikas maaciibu graamataa par elementaardaljinjaa. http://en.wikipedia.org/wiki/Photon
Veel vari pastudeet kvantu teoriju par superpoziiciju - daljinju nenoteiktu esamiibu telpas daljaa.

Tā visa ir tikai teorētiskā fizika un nekas no tā visa nav patiesība.
Eksistē DAUDZ fizikas teoriju un likumu, kas ir dziļā pretrunā viena ar otru un ar realitāti.
Viss, kas iet zem molekulas līmeņa ir nepareizs, un Einšnteins vispār sūkā.
Tāka lūdzu nevelc paralēles starp starp tādu mistu kā reliģija un vēl lielāko mistu - fiziku.

Tigra2 nerocies pārāk reliģijā. Ka negadās, ka tu netīšām pierādi, ka dieva nav.

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
edg
post May 3 2006, 01:38
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Neviens neredz jeegu ar tevi striideeties. Bet ir prieks, ka esi papeetiijis kaut ko siikaak. Ceru, ka papeetiisi veel kaut ko. Tava teorija par projaam lidojosho meenesi ir jautra. Tev ar steigu jaaiepaziistas ar kaadu fizikji, kam ir veelme visos tavos izgudrojumos skaidrot kljuudas!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sigfa
post May 6 2006, 09:03
Post #3

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(edg @ May 3 2006, 01:38)
Neviens neredz jeegu ar tevi striideeties. Bet ir prieks, ka esi papeetiijis kaut ko siikaak. Ceru, ka papeetiisi veel kaut ko. Tava teorija par projaam lidojosho meenesi ir jautra. Tev ar steigu jaaiepaziistas ar kaadu fizikji, kam ir veelme visos tavos izgudrojumos skaidrot kljuudas!
*

Es jau saaku skaitiit stundas, cik man prasiitu lai vinjam izskaidrotu, kur vinja teorijas sabruuk, un kur vinjsh kljuudaas pie fundamentaalaam lietaam, bet shaadi laikam tomeer ir labaak. biggrin.gif
+Quote Post

Posts in this topic
NOAR   Populaarfizika vs Pseidofizika   Mar 25 2006, 17:32
edg   Man likaas, tikai nelatvieshiem ir probleemas ar ...   Mar 27 2006, 02:02
NOAR   More of outtopic Interesanti - kurš man liekas ...   Mar 27 2006, 22:21
edg   Nezinu, kur taadas muljkjiibas esi saklausiijies,...   Mar 28 2006, 09:59
Sigfa   Offtopic: Noar, pirmkaart, tapeec taas ir teorijas...   Mar 28 2006, 07:47
NOAR   Offtopic Pirmoreiz arī par gravitonu dzirdat? Re...   Mar 28 2006, 13:58
Church   vismaz man teoreetiskaa fizika likaas interesanta...   Mar 28 2006, 16:49
Sigfa   Offtopic turpinaajums (kaadam sho vispaar vajadzee...   Mar 28 2006, 15:15
bubu   Kura tad no tām nav patiesa? Un ko tu domā ar vārd...   Mar 28 2006, 22:23
edg   Tas, kas saradaas bija paaris cilveeki, kas paspee...   Mar 28 2006, 22:52
bubu   Ne jau gēdeļa teorēma ir pretrunīga, bet tā to apg...   Mar 28 2006, 23:02
edg   Geedelja teoreema apgalvo, ka nav taadas sisteemas...   Mar 28 2006, 23:51
NOAR   Es visu teicu pareizi - plakanā gravitācija - gr...   Mar 29 2006, 19:55
bubu   Vai vari nosaukt kādu vienu teoriju, kas atbilst ...   Mar 29 2006, 20:52
edg   Nav fizikaa taadu jeedzienu kaa plakana gravitaac...   Mar 29 2006, 21:32
NOAR   Ņūtona un Einšteina gravitācijas teorijas atšķiras...   Mar 30 2006, 16:10
NOAR   HAHAHA Neviens vairs nestrīdas :lol: Bet es vēl...   May 2 2006, 13:45
edg   Neviens neredz jeegu ar tevi striideeties. Bet ir ...   May 3 2006, 01:38
Sigfa   Es jau saaku skaitiit stundas, cik man prasiitu ...   May 6 2006, 09:03
edg   Tieshi taapeec jau arii vajadziigs fizikjis. Vinja...   May 6 2006, 12:05
Janus   Skola un pats pa sevi einsteins bij slinkd un uzdz...   May 3 2006, 02:18

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:48